Jo & Company

CSI 120 - Mica si puternica

Centrala in condensare cu eficienta inalta.

"CSI 120 Low NOx combi" este o centrala cu puterea variind intre 5 si 32 kW. Aceasta completeaza gama noastra de centrale, producand un nivel de NOxe extrem de scazut, mult sub standardele din Marea Britanie.

Cu o GARANTIE de 3 ani si doar 700x400x300mm, aceasta centrala este, probabil, cea mai mica din lume la categoria sa de putere.

CSI 120 low NOx este o centrala in condensare, de mare eficienta cu pre amestec ce poate sustine o rata de curgere a apei calde menajere de 13.2 l/m la 35C.

Pentru o mai buna functionare, a fost inclus un schimbator de caldura cilindric, din ce in ce mai popular astazi.

Eficienta sporita inseamna poluare redusa!

Intr-o perioada in care protectiile naturale se diminueaza pe zi ce trece si guvernele sunt din ce in ce mai hotarate sa reduca emisiile de gaze ce genereaza efectul de sera, este bine de stiut ca, prin consumul redus al acestei centrale, realizati simultan atat o reducere a facturii de gaz cat si o reducere a poluarii mediului.

 

Date Tehnice
CSI 120 - Gaz natural

Ghid de utilizare
Uguide CSI 120 150

Manual de Instalare si Service                                                                                                                                   Manual CSI 120 150

 

 

 

 


ro en